Route

Natuurbegraafplaats Koningsakker
Sportlaan 25
6816 VE Arnhem

Natuurbegraafplaats Koningsakker is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

Met de auto

Als u vanaf de Amsterdamseweg afdraait richting Oosterbeek, kunt u direct bij restaurant Road House / tankstation De Leeren Doedel de Sportlaan opdraaien.
Na ongeveer 1 km kunt u linksaf slaan naar de natuurbegraafplaats. In uw navigatiesysteem kunt u de Sportlaan in Arnhem invoeren.

Met de fiets of Openbaar Vervoer

Fietsend kunt u ook langs de Sportlaan, zoals hierboven beschreven.

Met het Openbaar Vervoer kunt u uitstappen bij Station Oosterbeek. U kunt dan wandelen over de Johannahoeveweg richting de abdij Koningsoord en Koningsakker. De wandeling duurt ongeveer een kwartier. Dat kan met de fiets ook. Let op: met de auto kunt u langs deze route de natuurbegraafplaats niet bereiken.

.

natuurbegraafplaats koningsakker

Getijden
De gebedsdiensten in de abdijkerk zijn vrij toegankelijk. U kunt ze ook live beluisteren via de website van koningsoord.org.

Gastenverblijf
Wie ernaar verlangt enkele dagen in ons midden te verblijven en op zoek is naar stilte, naar God, naar gebed, naar bezinning kan terecht in het gastenhuis.

Abdijwinkel
In onze sfeervolle abdijwinkel verkopen we onder meer ambachtelijke producten van onze en andere abdijen (zoals kaarsen, bier en chocolade), religieuze artikelen en een ruime collectie boeken.

Boekbinderij
Wij hebben een goed geoutilleerde boekbinderij en restauratieatelier.

U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief