Tarieven

De prijzen voor een graf op Natuurbegraafplaats Koningsakker zijn in verhouding lager dan bij een traditionele begraafplaats. Dit komt onder andere doordat er geen kosten zijn voor het onderhoud van een graf of de verlenging van grafrechten. Ook krijgt u niet te maken met hoge kosten voor een grafmonument.

Graven

De graven zijn ruim gesitueerd. Om de natuur te ontzien wordt gemiddeld 25m² per graf aangehouden. U betaalt eenmalig aankoopkosten. Dit bedrag is inclusief beheer en onderhoud door Koningsakker. U ontvangt een grafakte waarop de precieze locatie van het graf staat aangegeven. De kosten kunnen eventueel in termijnen worden betaald.

  • Enkel graf € 4.250
  • Dubbel graf € 3.750 p.p. (dubbel diep, twee graven boven elkaar, € 7.500)
  • Urnen graf met 1 urn € 2.000
  • Urnen graf met 2 urnen € 3.000

Het verstrooien van as is niet toegestaan op Koningsakker, omdat dit schadelijk is voor natuur. U kunt as wel uitstrooien in een graf of in een urn begraven. Een familiegraf is mogelijk, of een kindergraf met plek voor ouders ernaast, maar ook meerdere plekken naast elkaar. Ook herbegraven is op Koningsakker mogelijk. We zoeken graag samen met u naar de beste oplossing, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

natuurbegraafplaats koningsakker

Getijden
De gebedsdiensten in de abdijkerk zijn vrij toegankelijk. U kunt ze ook live beluisteren via de website van koningsoord.org.

Gastenverblijf
Wie ernaar verlangt enkele dagen in ons midden te verblijven en op zoek is naar stilte, naar God, naar gebed, naar bezinning kan terecht in het gastenhuis.

Abdijwinkel
In onze sfeervolle abdijwinkel verkopen we onder meer ambachtelijke producten van onze en andere abdijen (zoals kaarsen, bier en chocolade), religieuze artikelen en een ruime collectie boeken.

Boekbinderij
Wij hebben een goed geoutilleerde boekbinderij en restauratieatelier.

U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief